IONUT GALANI CU LUNA EU VORBESC FREE DOWNLOAD

August 5, 2019 posted by

De asemenea cu Mircea Cazan, un bozoukist care poate concura cu multi colegi din Grecia fara nici un fel de problema. In primul rand muzica greceasca care o ascult si indragesc foarte mult, muzica usoara romaneasca, muzica lautareasca, muzica aromana dar apreciez toate genurile de muzica. Please download one of our supported browsers. M-au ajutat parintii mei , sora si sotia mea, matusa mea si chiar bunica mea “mana” care imi punea sa ascult muzica greceasca de mic, careia i-am si dedicat primul meu album. Pana in prezent am scos pe piata 2 albume si anume “Palamakia” si “Cu Luna eu vorbesc” ultimul; “35 LIVE” Mentionez ca piesele scoase de mine tin de folclorul grecesc si am facut si cateva cover-uri incercand sa pastrez ideea melodiilor originale 9 Multumiri: Bunicii mei sunt nascuti in Grecia, mai exact partea de N a Greciei, deci de mic am fost inconjurat de muzica si dansuri grecesti, eu fiind de etnie aromana Vlaha 3 Ce ti-ai propus in aceasta cariera?

Uploader: Zulkijas
Date Added: 21 January 2008
File Size: 14.28 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 14167
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

In primul rand muzica greceasca care o ascult vorbdsc indragesc foarte mult, muzica usoara romaneasca, muzica lautareasca, muzica aromana dar apreciez toate genurile de muzica.

Your current browser isn’t compatible with SoundCloud.

‎Cu Luna Eu Vorbesc by Galani Ionut on Apple Music

Bunicii mei sunt nascuti in Grecia, mai exact partea vvorbesc N a Greciei, deci de mic am fost inconjurat de muzica si dansuri grecesti, eu fiind de etnie aromana Vlaha 3 Ce ti-ai propus in aceasta cariera? Pentru a vedea si favoritele vorbfsc nu ezitati sa accesati canalul de Youtube! Aici pot include o mare varietate, cele mai frumoase pot spune sunt festivalurile de muzica si dans grecesc. Am avut multe de invatat si pe care pot sa spun ca il iubesc foarte mult.

  ATTAGASAM MOVIE HD WALLPAPER

Pana in prezent am scos pe piata 2 albume si anume “Palamakia” si “Cu Luna eu vorbesc” ultimul; “35 LIVE” Mentionez ca piesele scoase de mine tin de folclorul grecesc si am facut si cateva cover-uri incercand sa pastrez ideea melodiilor originale 9 Multumiri: De asemenea cu Mircea Cazan, un bozoukist care poate concura cu multi colegi din Grecia fara nici un fel de problema.

Colaborez cu mare drag cu ansamblul de dansuri grecesti “Asteria” din Constanta, noi fiind foarte buni prieteni si pana la urma o echipa, participam la foarte multe spectacole impreuna. Chrome Firefox Safari Internet Explorer. Fiind din Constanta voi fi nelipsit din spectacolele ionut galani cu luna eu vorbesc pe litoralul romanesc, evenimente organizate si ionuh nunti botezuri si aniversari.

Cu Luna Eu Vorbesc – Galani Ionut | Shazam

Sper ca eu si colaboratorii mei galanii nu va dezamagim niciodata, sa va oferim in continuare show-uri de calitate si sper ca reusim sa va aducem o bucatica de Ellada in inimile dumneavoastra. Deci pana la urma pot spune ca mergem oriunde in tara sau in afara tarii unde lumea ne va chema si se va simti bine pe ritmuri grecesti 8 Albume: Am terminat Scoala de arte populare borbesc Constanta, am castigat diverse premii si trofee la festivaluri de muzica usoara fu Romania, plus multiple participari si premii obtinute la diverse manifestari culturale in Grecia.

  WALLPAPERS F800R 2013

Sa mediatizez cat mai mult muzica greceasca in Romania si sa ii fac pe cei ce imi asculta muzica sa se simta cat mai bine. M-au ajutat parintii meisora si sotia mea, matusa mea si chiar bunica mea “mana” care imi punea sa ascult muzica greceasca de mic, careia i-am si dedicat primul meu album. Something went wrong Is your network connection unstable or browser ionut galani cu luna eu vorbesc

Please download one of our supported browsers. Un mare respect il am fata de actorul Jean Constantin, alaturi de care am avut ocazia sa cresc, a fost ca un al 2-lea tata pentru mine.