REGINA SI COSMIN WALLPAPER DOWNLOAD

May 19, 2019 posted by

regina si cosmin

Este dezamagita ca sotul ei Stiven a inselat-o dar problemele intre ei se rezolva cand isi da seama ca este insarcinata. Este la fel de devotata lui State, fiind singura care il ajuta sa treaca peste perioada orbirii. Baiatul cel mare a lui Don Luciano. Ignora adevarul ce se ascunde in spatele condamnarii lui Cosmin. Este fericit deoarece Roza i-a redat onoarea daruindu-i un nepot tigan. Desi la inceput indignata ca Relu a fost pus bulibasa incetul cu incetul accepta situatia. Adus de la https:

Name: Mataxe
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Apoi ea urzeste un plan de razbunare impotriva lui Don Luciano care o obliga sa se casatoreasca cu el sa sa ii daruiasca un copil. In primul episod vede cu ochii ei cum sunt ucisi barbatul pe care il iubea si copilul lor.

Regina – Wikipedia

Cu ajutorul mamei sale ,Flacara, ea il gaseste pe Thierry si descopera ca este invalid asa ca il aduce in Romania sa il opereze. Desi la inceput indignata ca Relu a fost pus bulibasa incetul cu incetul accepta situatia. Ignora adevarul ce se ascunde in spatele condamnarii lui Cosmin. El si Flacara isi continua sirul de trasnaie. Poarta in suflet o mare durere cauzata de moartea fiului ei, Giani.

  MONIQUE MINTON WALLPAPER DOWNLOAD

Noul lui om de incredere este avocatul Dinu Rotaru care insa la fel ca si Luca il tradeaza. Este decisa sa devina prima femeie bulibasa din Romania si are o aventura cu ginerele ei Stiven.

regina si cosmin Picture # |

O femeie calda care coskin pastreaza in suflet un oarecare resentiment pentru tiganci deoarece sotul ei a parasit-o pentru o tiganca. Un mafiot sicilian, in tinerete nu era altceva decat un tigan amarat. Ca si pana acum este complicea Rozei si o ajuta sa descopere ca Thierry nu este mort. Este fericit deoarece Roza i-a redat onoarea daruindu-i un nepot tigan.

Adus de csomin https: Baiatul cel mare a lui Don Luciano. Pe Regina o terorizeaza si o bate pana cand apare in scena Cosmin ce il va pune la punct de fiecare data cand ii va face rau Reginei.

Mama lui Cosmin si a Mariei. Acum se intoarce reglna Romania impreuna cu familia lui ascunzandu-se de seful clanului mafiot din care face parte. State la inceputul povestirii este orb dar pe parcurs isi recapata vederea. De asta data insa State ia sub aripa lui protectoare un copil gasit pe strada. Este convinsa ca fiul ei este un delincvent. Ura impotriva tiganilor nu s-a estompat chiar deloc, dimpotriva de cand stie ca vosmin in piept inima lui Giani chiar s-a intensificat.

  FOR SYMPHONY W150 WALLPAPER

Este crud si razbunator dar las.

regina si cosmin

Regina este fiica adoptiva a lui Don Luciano Antonucci. Este la fel de devotata lui State, fiind singura care il ajuta sa treaca peste perioada orbirii. A fugit in strainatate incercand sa isi faca un viitor. Este dezamagita rgeina sotul ei Stiven a inselat-o dar problemele intre ei se rezolva cand isi da seama ca este insarcinata.